Laadukkaat kotimaiset sälekaihtimet asennuksineen Joutsenosta Etelä-Karjalaan

Myymme ja asennamme laadukkaat kotimaiset sälekaihtimet koteihin ja työpaikoille Joutsenossa ja muualla Etelä-Karjalan alueella. Voit valita sälekaihtimien tyypin, värin, väriin sopivat narut sekä ylä- ja alalistat laajasta valikoimasta. Saat meiltä tuotteet mittojen mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pyydä tarjous sälekaihtimista

Solarin sälekaihtimet mittojen mukaan

Kotimaisista Solar-sälekaihtimista löytyy useita eri käyttömekanismivaihtoehtoja ja värejä. Solar valmistaa tuotteet aina mittojen mukaan, joten saat taatusti sopivan lopputuloksen.


Valikoimistamme löytyvät seuraavat tuotteet: 

  • Solar handy sweet: integroitu sälekaihdin ikkunaan

  • Solar handy top: kuulaketjukäyttöinen sälekaihdin oviin ja PVC-ikkunoihin

  • Solar-välimalli: perinteinen sälekaihdin MSE- ja MSK-ikkunoihin, ikkunalasien väliin

  • Solar-pintamalli: perinteinen pintamallin sälekaihdin pieniin ja keskikokoisiin kiinteisiin ikkunoihin

  • Solar-pintamalli ohjainsiimoilla: perinteinen ohjainsiimallinen pintamallin sälekaihdin oviin

  • Solar-sälekaihdin erikoismallisiin ikkunoihin.

Oikein käytettyinä saat kaihtimista suurimman hyödyn

Sälekaihtimista on hyötyä jokaiseen vuodenaikaan, kun niitä käytetään oikein. Syyssäiden viilentyessä ja talviaikaan kaihtimet toimivat eristeenä kylmältä vedolta. Tällöin ne on hyvä muistaa sulkea illaksi ja yön ajaksi, jolloin lämpö pysyy paremmin sisätiloissa.


Kesällä kaihtimet puolestaan tarjoavat suojaa paitsi auringonsäteiltä myös tarpeettoman kuumaksi lämpeneviltä sisätiloilta. Tällöin kaihtimet käännetään niin, että kupera puoli heijastaa valon ja UV-säteet takaisin ulos. Riippuu myös kaihtimen mallista, kuinka ne toimivat parhaiten – ammattilaisen opastuksella saat kaihtimistasi eniten hyötyä.

Näin tilaat kaihtimet

Sopivien kaihtimien tilaaminen valmistajalta alkaa mittauksilla. Tulemme mielellämme tekemään mittaukset paikan päälle, jonka jälkeen pystymme tekemään tarjouksen kaihtimista ja niiden asennuksesta. Kaihdinten ja asennustyön hinnan voimme arvioida vasta mittausten perusteella, sillä hintaan vaikuttavat muun muassa ikkunoiden määrä, koko ja valittava kaihdinmekanismi. Mittauskäynnin tarjoamme maksutta.


Hyväksyttyäsi tarjouksen tilaamme tuotteet valmistajalta. Kaihtimien valmistus ja toimitus meille kestää yleensä noin kaksi viikkoa, sesonkiaikoina pidempään. Saatuamme sälekaihtimet meille Joutsenoon, sovimme kanssasi asennuksesta ja huolehdimme kaihdinten asennuksesta paikalleen. 


Ota yhteyttä ja pyydä meidät mittauskäynnille!

Yhteystiedot


  Kaihdinasennus Kyröläinen                     Hiidenmäentie 17 

  54100 Joutseno 

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.